Uitrusting en informatie wandel- en fietsreizen

Wat heb je nodig voor een individuele wandel- of fietsvakantie?

Route informatie

Aplicaciones moviles para Rutas

Je ontvangt een roadbook met alle nodige documentatie, zoals routebeschrijvingen, culturele en praktische informatie,  aanbevelingen voor lunch en diner, bezienswaardigheden, tips voor goede flamencoshows, enz. Je krijgt gedetailleerde beschrijvingen en kaarten op schaal 1:50000 (gebaseerd op de IGN kaarten). De route is op de kaarten aangegeven, met de overnachtingsplekken en waypoints. GPS tracks voor navigatie zijn ook beschikbaar.

 

 

Huurfietsen

Cannondale fietsen

Wij overhandigen onze huurfietsen op maat, gereinigd en gereviseerd door een professionele fietsenmaker. Voor de meeste tochten heb je een fiets nodig voor onverharde routes. De fietsen die we gebruiken zijn comfortabele mountainbikes met voorvering, hydro schijfremmen en Shimano Deore shifters. De fiets wordt aan het begin van de route overhandigd en aan het eind opgehaald. De fiets is voorzien van een bagagedrager, een stuurtas, een km-teller, en je krijgt een extra binnenband, reparatieset (bandenlichters, pomp, parches, multifunctioneel gereedschap) en een gel-zadelhoesje.

E-bikes

Steeds meer mensen huren graag een elektrische fiets! We gebruiken de nieuwste elektrische hybride en mountainbikes, gemakkelijk te gebruiken en op te laden, en verbazingwekkend comfortabel! Een goede oplossing voor diegenen die langere en meer veeleisende routes willen doen, maar ook ideaal voor die koppels met een groot onderling fysiek verschil.

 

Uitrusting

We geven je natuurlijk ook tips wat je voor je fiets- of wandeltocht mee moet nemen, afhankelijk van de tijd van het jaar.