Otros Caminos Team

Otros Caminos is ontstaan uit een groep Andalusische vrienden en professionals die hun belangstelling voor landschappelijk toerisme, cultuur en natuur samenbrachten met hun passie voor fiets- en wandeltochten. We werken vanuit een basis in samenwerking met andere bedrijven en organisaties die onze zorg voor landschapsontwikkeling en duurzaam toerisme in Andalusië delen, zoals El Legado Andalusí en het Nationaal Park Sierra Nevada.

In maart 2002 werd in Granada Otros Caminos S.L. opgericht, met als doel onze steden en dorpen, hun geschiedenis, tradities en natuurlijke omgeving te bekijken en er de aandacht op te vestigen. Dit alles gebeurt door onderzoek, ontwerp en documentatie in publicaties en de organisatie van reizen die romantische routes door Andalusië volgen.

Dit is onze manier om bij te dragen tot de bevordering, het behoud en de duurzame ontwikkeling van ons landelijk en natuurlijk erfgoed. Bovendien  investeren we 10% van al onze winst  in projecten voor de verantwoorde ontwikkeling van ons landschap, de cultuur en de dorpen.

Sindsdien hebben we onze tijd gewijd aan het onderzoeken en documenteren van een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelroutes door Andalusië (5.000 km) en aan het ontwerpen van fiets- en wandeltochten voor liefhebbers van de Andalusiche natuur en cultuur.

De onderneming (Otros Caminos sl) is opgericht als een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (B18602417) en geregistreerd bij de Spaanse Dienst voor Toerisme en de Junta van Andalusië als reisbureau (CIAN 18727-2).

Mercedes

Mercedes

Boeking en administratie
Raúl

Raúl

Oprichter
Sandra

Sandra

Technisch directeur
Jose Manuel

Jose Manuel

Founding partner & Consultor